Новини
 

День святого Миколая є невід'ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків на свято 19 грудня. Ось і у нашій гімназії відбулось свято Миколая.

Дотримання академічної доброчесності - один із аспектів запоруки якості освіти. Сьогодні під час проведення інтерактивних вправ та годин спілкування наші учні розширили уявлення про доброчесність, ознайомилися з основними принципами та суттю порушень академічної доброчесності, активно обговорювали різні ситуації та оцінювали правильність та...

Про запобігання й протидію домашньому насильству в умовах воєнного стану в Україні

ВІТАЄМО переможців ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики! Гаджі Мамедов, здобувач освіти 7 класу, вчитель Ірина Ніколаєнко, посіли ІІ місце на районній олімпіаді. Бажаємо плідних результатів у наступних конкурсах та олімпіадах.

7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Хустка - особливе вбрання українок. Тут поєднуються стримані кольори та витончені малюнки, яскраві фарби й ніжні візерунки, що відзначають ніжність і вишуканість українок, їхню природну красу. Українська хустка - невід'ємна частина української культурної спадщини. Вона є оберегом жінки з...

1 грудня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема. Тому сьогодні для здобувачів освіти вчитель біології Харчук І.І. провели виховну годину "Будь у просторі здоров'я".

Завершився ІІ регіональний етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Вітаємо переможницю Конкурсу та її учителя з ПЕРШИМ місцем! Онищук Ангеліну, ученицю 6 класу (вчитель Шутюк Н.Л.)!!!!! Бажаємо вам ПЕРЕМОГИ на обласному етапі!

Щорічно в четверту суботу листопада в Україні та світі вшановують пам'ять жертв Голодоморів. Лідедери учнівського самоврядування разом із учнями Митинецької гімназії вшанували пам'ять хвилиною мовчання за загиблими та приєдналися до акції " Запали свічку".90 років тому попередники путінського режиму, приспішники Сталіна вчинили в Україні Голодомор,...

День Гідності та Свободи встановлено згідно з Указом президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

ВІТАЄМО переможців міського етапу Всеукраїнської експедиції "Моя Батьківщина - Україна", з напряму "З попелу забуття" ГАВВУ Марію, ученицю 6 класу та керівника роботи ШУТЮК Наталію! Пишаємось Вами! Бажаємо натхнення та подальших успіхів і здобутків!

с. Митинці, Красилівський район, Хмельницька область
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати